Seksi virtual gjithnjë e më shumë real

Kufiri i fundit i seksit virtual është të bërit seks me njerëz të vërtetë … në distancë! Këto janë komplikacionet e reja hi-tech për fantazitë erotike.

Tre kompanitë e Silicon Valley kanë bashkuar trurin (dhe investimet) për të zhvilluar versionin më të sofistikuar dhe kompleks të seksit në largësi që është konceptuar deri më sot: një trazirë realiteti virtual, mekanikë precize dhe rrjete me shpejtësi të lartë që do të lejojnë takime të nxehta me një shkallë realizmi të pashembullt.

Protagonistë janë tra kompanitë RealDoll, Lovense dhe CamSoda. E para ndërton kukulla në shkallën 1: 1, të përshtatshëm në çdo detaj dhe madhësi, e dyta është e specializuar në prodhimin e lodrave të sofistikuara seksuale që mund të lidhen me internetin, e treta është një nga faqet më të fundit të “live cam”.

kukulla seksi

Çfarë kukulle!

RealDoll ka pajisur disa nga modelet e saj më të shtrenjta me pjesët anatomike të Lovense që lidhen me smartphone me lodrat seksuale të furnizuara me “punëtorët” e CamSoda. Pajisur me një shikues të realitetit virtual, vizitori është aq i zhytur në një mjedis të plotë (pothuajse) të gjithçkaje. Lidhja broadband më në fund na vë në lëvizje për të lëvizur në lëvizjet dhe ndjesitë (pothuajse) si në një takim mes njerëzve në mish dhe gjak. Ose të paktën kjo është ajo që premtohet.

Por duket nga komentet se përvoja është mjaft larg realitetit edhe për zgjidhjet hi-tech me rang të lartë të çmimeve.

E vetmja gjë që është “realisht e vërtetë” është çmimi i VIRP – marrëdhënieve virtuale me njerëzit e vërtetë, pra takimet virtuale me njerëz të vërtetë: një RealDoll kushton më shumë se 10,000 euro – dhe zgjidhjet më të lira duket të jenë “zhgënjyese”.

seks virtual

Është e vështirë të bësh seks (në mënyrën e vjetër)

Hapi i ardhshëm, i shpallur , do të jenë robotët e specializuar në argëtim për të rriturit, që do të merren me qira sipas nevojës, Kjo do arrihet brenda pak vitesh. Për ata që e pyetën nëse e kishte të nevojshme, Daryn Parker, një nga promotorët e kompanisë, u përgjigj pa hezitim se edhe telefonat celularë, në fillim të historisë së tyre, u konsideruan si një objekt i padobishëm i rezervuar për disa. Megjithatë, shumë besojnë se ky është një treg i pasur dhe i zgjerueshëm: duket se numri i njerëzve, burrave dhe grave, të cilët preferojnë ta bëjnë atë vetëm dhe pa ndërlikime, po rriten vazhdimisht.